Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2007 23:31 - Prison Break-Трети Сезон
Автор: stripped Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1490 Коментари: 2 Гласове:
0



Създателят и изпълнителен продуцент на Prison Break - Paul Scheuring, обещава, че ще създаде нова сюжетна линия ако бъде решено сериала да има трети сезон.

Изпълнителният продуцент казва, че новото бягство – очаква се да започне в САЩ по FOX тази есен(Август 2007) – ще бъде „много повече изпълнена с бруталност и насилие версия на сериала, която не сме виждали преди” и тогава първите два сезона „ще изглеждат кротки в сравнение с трети.”

В интервю за Digital Spy, Scheuring добавя, че около 80% от съществуващата сюжетната линия на сериала ще бъдат завършени с краят на текущият сезон (Сезон 2). 
Най-много се спекулира с предположенията ,че в трети сезон Майкъл ще бъде изпратен в затвор на име Сона (име,което вече сме виждали във Втори сезон).Много вероятно е повечето от сегашните герои да не вземат участие в Трети сезон и дори името му да бъде променено.

„Все още няма официално решение за започване на работа по Сезон 3. Но той изглежда неизбежен,” казва Scheuring за шансовете за продължаване на шоуто. „Нашият рейтинг е един от най-високите във FOX… ние ще се върнем.”



Тагове:   BREAK,


Гласувай:
0



Следващ постинг

1. rabbit - Още един протест!!!!
24.03.2007 02:16
Първо искам да кажа, че много се радвам че открих фенка на “Бягството...” и второ: благодаря за информацията. Ама като гледам 20епизод, съмнявам се за два епизода да са нагласили нещата така, че да сменят актьорите! Или поне искрено се надявам де... Поздрав!
цитирай
2. анонимен - BaHq
31.03.2007 01:03
сериялчето е № 1 .. старите актьори са супер..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stripped
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 10014
Постинги: 4
Коментари: 2
Гласове: 8
Архив